Met plezier terugdenken
aan je schooltijd

Met plezier terugdenken
aan je schooltijd

Op De Groenling staat het kind centraal. We zorgen er voor dat leerlingen later met veel plezier aan hun schooltijd terugdenken. Op onze school voel je je welkom en creëer je zelfvertrouwen zodat je goed voorbereid naar het voortgezet onderwijs gaat.
Goede samenwerking tussen ouders en school vinden we belangrijk. We willen een laagdrempelige school zijn waar je als ouder of belangstellende gemakkelijk binnenstapt. Wij creëren een openheid waarin kinderen, ouders en leerkrachten op een goede manier met elkaar in gesprek komen en problemen worden opgelost.

De Groenling is een school die in overleg met de ouders een duidelijk herkenbaar beleid voert. Een school die keuzes maakt op religieus, pedagogisch en onderwijskundig terrein en in het personeelsbeleid en de schoolorganisatie.

Onze speerpunten zijn: spelend leren, lezen, zelfstandig werken, werken op niveau, groepsdoorbrekend werken, betrokkenheid, gemotiveerde kinderen, sociaal en pedagogisch klimaat.

De Groenling is een school waar de kinderen zeggen: ‘Hè, is het nu alweer tijd?’ Een school waar leerkrachten graag willen werken en waar ouders hun kind graag naartoe laten gaan.
Ik wens u veel leesplezier in ons magazine! Wilt u meer weten over De Groenling? Bel of mail dan voor een afspraak.
Image

Kees van Garderen

directeur